GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στον κόσμο των Media: «Έφυγε» ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς σε τηλεόραση και ραδιόφωνο - ΦΩΤΟ

"Έφυγε" σήμερα από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς της χώρας μας, ο Νίκος...

"Έφυγε" σήμερα από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς της χώρας μας, ο Νίκος Νικολαρέας.

Είχε γίνει γνωστός στον χώρο των ΜΜΕ ως «Συνεργάτης χωρίς όνομα» και στο παρελθόν, κυρίως τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 βρισκόταν πίσω από τις πιο μεγάλες επιτυχίες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Ο Νίκος Νικολαρέας γεννήθηκε στη Μάνη. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα και αρχικά ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, στο οποίο έγινε γνωστός «Συνεργάτης χωρίς όνομα». Εισχώρησε στην τηλεόραση από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ως παραγωγός, ιδρύοντας την εταιρία «Εκλογή», ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης και τη εταιρίας «Τομή».

Το 1973, μεταβίβασε όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές της εταιρείας του «Εκλογή» στην εταιρία «Αστήρ TV» και αποχώρησε από το επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση