GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης σε δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ως τον δεύτερο προστατευόμενο μάρτυρα στην υπόθεση Novartis

Τη δική του απάντηση δίνει ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του διαψεύδει δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου...

Τη δική του απάντηση δίνει ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του διαψεύδει δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που τον εμπλέκουν με την υπόθεση Novartis.
Όπως τονίζει μεταξύ άλλων "ουδέποτε συναίνεσα στη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων της ιδιωτικής μου συζήτησης με το δημοσιογράφο κ. Τάκη Χατζή της ιστοσελίδας newpost.gr. Δεν ονομάζομαι ούτε Αικατερίνη Κελέση, ούτε Μάξιμος Σαράφης. Το ονοματεπώνυμό μου είναι Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης. Προς όλους εκείνους που με δόλο και κακοβουλία με στοχοποιούν δηλώνω πως ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ-ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ!"
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Δεστεμπασίδη:
Σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που με εμπλέκουν με την υπόθεση Novartis έχω να δηλώσω τα εξής:
- Ουδέποτε συναίνεσα στη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων της ιδιωτικής μου συζήτησης με το δημοσιογράφο κ. Τάκη Χατζή της ιστοσελίδας newpost.gr.
- Δεν ονομάζομαι ούτε Αικατερίνη Κελέση, ούτε Μάξιμος Σαράφης. Το ονοματεπώνυμό μου είναι Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης.
- Προς όλους εκείνους που με δόλο και κακοβουλία με στοχοποιούν δηλώνω πως ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ-ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης.
- Όταν και εφόσον κληθώ από τις αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση Novartis, θα καταθέσω όσα γνωρίζω, όσα άκουσα, όσα κατάλαβα.
- Η παρούσα δήλωση είναι η μόνη και τελευταία επίσημη τοποθέτησή μου, ακόμα και αν προκληθώ.
Με εκτίμηση,
Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση