GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άναψαν τα αίματα" στη Βουλή για τη Novartis

Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην υπόθεση τη Novartis έριξε η ΝΔ με τον Μάκη Βορίδη να αναρωτιέται εάν η υπόθεση με ...

Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην υπόθεση τη Novartis έριξε η ΝΔ με τον Μάκη Βορίδη να αναρωτιέται εάν η υπόθεση με τον προστατευόμενο μάρτυρα (σ.σ. Μανιαδάκη) είναι νομικό σφάλμα ή πολιτική καθοδήγηση.
Ο βουλευτής της ΝΔ άφησε σαφείς αιχμές και κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.
«Δεν είθισται τόσο σοβαρές κατηγορίες να γίνονται κατά απόντων», σχολίασε ο πρόεδρος της επιτροπής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος με τον Μάκη Βορίδη να επιμένει, λέγοντας ότι σε πολιτικά φορτισμένες υποθέσεις δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια απροκάλυπτη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
«Και τώρα μου ζητάτε να μην σχολιάσω ότι ο προστατευμένος μάρτυρας, την κατάθεση του οποίου η ΝΔ έχει προσβάλει ως χαλκευμένη και ψευδή έρχεται και λέει ότι την έκανε μετά από εκβιασμό;» αναρωτήθηκε. «Ο συγκεκριμένος μάρτυρας τώρα είναι κατηγορούμενος», παρενέβη η Παναγιώτα Κοζομπόλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ήταν κατηγορούμενος, προτού καταστεί προστατευόμενος μάρτυρας», συνέχισε ο κ. Βορίδης με τον Νίκο Παρασκευόπουλο να κλείνει τη συζήτηση λέγοντας ότι είναι βαρύ ατόπημα να αναφέρεται βουλευτής σε δικογραφία που βλέπει υπό όρους εχεμύθειας και να προβαίνει σε σοβαρή κριτική κατά δικαστών που χειρίζονται σοβαρές υποθέσεις.
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση