GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκρουση Χριστοδουλοπούλου - Άδωνι στη Βουλή για τη Novartis

Μαλλιά κουβάρια για την υπόθεση της Novartis έγιναν Τασία Χριστοδουλοπούλου και Άδωνις Γεωργιάδης, στη Βουλή, στην επιτροπή αναθεώρησης τ...

Μαλλιά κουβάρια για την υπόθεση της Novartis έγιναν Τασία Χριστοδουλοπούλου και Άδωνις Γεωργιάδης, στη Βουλή, στην επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος.
Αφορμή στάθηκε η άποψη που εξέφρασε η κ. Χριστοδουλοπούλου ότι όσοι απειλούν με μηνύσεις και αμφισβητούν την νομιμότητα των κινήσεων της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, «ουσιαστικά επιχειρούν θεσμική εκτροπή».
Παίρνοντας το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «λάθος» τον θεσμό του Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, υποστηρίζοντας ότι «η κ. Τουλουπάκη επελέγη από την κυβέρνηση ακριβώς επειδή απηχεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο "εκρηκτικός" διάλογος:
Άδωνις Γεωργιάδης: «Εσείς και η κυβέρνηση σας προσπαθήσατε με μια εισαγγελία που την διορίσατε να σπιλώσετε την τιμή και την υπόληψη των αντιπάλων σας με λάσπη. Και αφού το κάνατε τώρα που σας έπιασαν μας κάνετε και τους ανήξερους και μας κάνει μαθήματα η κ. Χριστοδουλόπουλου. Οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες ευτυχώς στις δημοκρατίες αλλάζουν και το μόνο που δεν μπορείτε να εμποδίσετε είναι να γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο.
Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Προς το παρόν είστε αντιπολίτευση κ. Γεωργιάδη και γι’ αυτό πρέπει να συντομεύσετε η αντιπολίτευση μιλάει λιγότερο από την συμπολίτευση».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Κυρία μου είστε μία αποκάλυψη σας λατρεύω, σας έχω λατρεία. Πού το βρήκατε αυτό ότι η αντιπολίτευση μιλάει λιγότερο από την συμπολίτευση. Φασίστες πραγματικοί είστε. Τίποτα δε σας ενδιαφέρει εκτός από την καρέκλα σας.
Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Αν εμείς είμαστε φασίστες Γεωργιάδη εσύ τι είσαι ναζιστής, ναζιστές είστε;
Κώστας Δουζίνας: «Πρέπει να ντρέπεστε κ. Γεωργιάδη να λέτε αυτό σε μας ότι είμαστε φασίστες»
Άδωνις Γεωργιάδης: «Κυρία Χριστοδουλόπουλου μας μάθατε ότι η πλειοψηφία κάνει ότι θέλει, όταν θα αλλάξουν οι πλειοψηφίες να θυμάστε λοιπόν αυτό ότι η πλειοψηφία κάνει ότι θέλει. Γράψε το 100 φορές στο σπίτι σας για να το θυμόσαστε, η πλειοψηφία κάνει ότι θέλει. Σε οκτώ μήνες θα διαπιστώσετε ότι η πλειοψηφία κάνει ότι θέλει. Διδάξατε τη δικτατορία της πλειοψηφίας σε αυτό ήσασταν καλή δασκάλα, ελπίζω να είμαστε κι εμείς καλοί μαθητές».
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση