GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος o καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μαθητριών του

Πίσω από τα κάγκελα οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ο 57χρονος καθηγητής μετά τις καταγγελίες ανήλικων μαθητριών του για ασέλγεια...

Πίσω από τα κάγκελα οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ο 57χρονος καθηγητής μετά τις καταγγελίες ανήλικων μαθητριών του για ασέλγεια, υπόθεση που έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας και φυσικά έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Χανίων.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο δικηγόρων τριών κοριτσιών, Ευγένιος Αρετάκης, έκανε έκκληση σε όσες άλλες μαθήτριες έχουν υποστεί ασελγείς πράξεις, να βγουν να το καταθέσουν, “ώστε αυτή η ιστορία να λάβει τις πραγματικές της διαστάσεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη”.

“Η έκταση της υπόθεσης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχει πάρει μέχρι στιγμής. Περιμένουμε τη διάταξη της Εισαγγελίας για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη. Αυτό θα βοηθήσει περισσότερα κορίτσια να μιλήσουν. Αυτές οι υποθέσεις δεν παραγράφονται εύκολα. Άρα ακόμα και τα κορίτσια έχουν υποστεί ασέλγεια πριν από πολλά χρόνια πρέπει σήμερα να βγουν να το καταθέσουν. Αυτή η ιστορία πρέπει να βγει” τόνισε ο κ. Αρετάκης.

Σημειώνεται πως οι τρεις κοπέλες κατά την τέλεση των πράξεων ήταν ηλικίας 12 έως 14 ετών.

Στον 57χρονο Χανιώτη, που είναι και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά και συνελήφθη πριν μερικές ημέρες, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ενώ μετά την απολογία του που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων έως τη Δευτέρα που αναμένεται να οδηγηθεί στο κατάστημα κράτησης.

Ο 57χρονος πάντως από την πλευρά του, αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση