GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακώθηκε με τους γονείς του για το PlayStation κι έφυγε από το σπίτι

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό ενός 11χρονου ο οποίος έφυγε από το σπίτι του έπειτα από καβγά που είχε μ...

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό ενός 11χρονου ο οποίος έφυγε από το σπίτι του έπειτα από καβγά που είχε με τους γονείς του για ένα παιχνίδι στο PlayStation.

Το αστυνομικό τμήμα Κουκλιών ενημερώθηκε στις 11 το βράδυ της Τρίτης ότι ένας 11χρονος έφυγε από το σπίτι του στα Μαντριά χωρίς να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί και ξεκίνησαν την αναζήτηση του παιδιού ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και κλιμάκιο της πολιτικής άμυνας το οποίο με δύο οχήματα μετέβη στο σημείο συνδράμοντας στις έρευνες εντοπισμού του.

Τα ξημερώματα ο 11χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και ανέφερε ότι είχε πάει σε κάποιους φίλους του έπειτα από την παρεξήγηση που είχε με τους γονείς του.

Πηγή πληροφοριών: ΚΥΠΕ, sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση