GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Power of Love: Έξαλλη η Ζένια με την Έλενα μετά την παγίδα που «έστησαν» στον Τζόνι - BINTEΟ

Aνατροπές επιφύλασσε το νέο επεισόδιο του Power of Love. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, κάλεσε τον Τζόνι στο κόκκινο δωμάτιο και δεν δίστασε ν...

Aνατροπές επιφύλασσε το νέο επεισόδιο του Power of Love.
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, κάλεσε τον Τζόνι στο κόκκινο δωμάτιο και δεν δίστασε να του εκφράσει το παράπονό της.
Συγκεκριμένα, η παίκτρια του είπε πως από την αρχή έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για εκείνον, ωστόσο αυτός είχε διαλέξει την Ζένια. Τότε, ο Τζόνι της είπε πως δεν έχει «κλείσει» σε κάποια κοπέλα, δίνοντάς της ελπίδες.
Η Έλενα, του είπε πως η Ζένια ίσως να το έχει δει διαφορετικά και να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ τους, μιας και έχουν γίνει φίλες.
Ωστόσο, όλο αυτό ήταν στημένο, αφού η Ζένια Σολδάτου είχε δασκαλέψει την Έλενα, προκειμένου να μάθει ποια είναι τα αισθήματα του προς αυτή. Όταν άκουσε όλα αυτά που διηγήθηκε η Έλενα, δεν της άρεσαν, ενώ παράλληλα τσατίστηκε και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει που δεν του είπε να μην το πει στα υπόλοιπα αγόρια, μιας και φοβάται πως θα πέσουν οι ίδιες στην παγίδα που έστησαν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:
Πηγήgossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση