GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραβεία του Ιδρύματος Μπότση...

Δύο δημοσιογράφοι της οικογένειας της Real θα βραβευθούν μεταξύ άλλων σήμερα το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων...

Δύο δημοσιογράφοι της οικογένειας της Real θα βραβευθούν μεταξύ άλλων σήμερα το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.
Συγκεκριμένα με το Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση θα βραβευθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος για την αντικειμενική παρουσίαση πολιτικών και ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση.
Το Κοινοβουλευτικό Βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης» με χορηγό την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα απονεμηθεί στον κοινοβουλευτικό συντάκτη της Real Γιώργο Λυκουρέντζο για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή - ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στην εφημερίδα «REAL NEWS» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM».
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Πάνος Καραγιάννης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, να τιμούν με τρεις Ειδικές Τιμητικές Διακρίσεις:
- Τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Διρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο για το πολυσήμαντο ποιμαντορικό του έργο και την εν γένει προσφορά του στον άνθρωπο.
- Τον ηρωικό Αντιπτέραρχου ΠΑ Γεώργιου Μπαλταδώρου, ως ελάχιστο φόρο τιμής , που έδωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας
- Τον Υποπλοίαρχου Λ.Σ. Κυριάκου Παπαδόπουλου, ως ελάχιστη απόδοση οφειλόμενης τιμής για την αυταπάρνηση που έδειξε στην διάσωση χιλιάδων ανθρώπων στο Β. Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση