GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζαβάρας: Οι εκλογές θα γίνουν πριν από τον Μάιο

“Θεωρώ ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν από τον Μάιο, γιατί δεν μπορώ να αντιληφθώ διαφορετικά αυτό που γίνεται κάθε εβδομάδα στη Βουλή να έ...

“Θεωρώ ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν από τον Μάιο, γιατί δεν μπορώ να αντιληφθώ διαφορετικά αυτό που γίνεται κάθε εβδομάδα στη Βουλή να έρχεται και μία τροπολογία προεκλογικών παροχών”, είπε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Εγώ νομίζω ότι υπάρχει ήδη μία καταρχήν συμφωνία με τον κ. Καμμένο την οποία θα την ακούσουμε την Παρασκευή. Γιατί θεωρώ ότι και οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπο του κ. Καμμένου από τον Πρωθυπουργό χθες ήταν τέτοιου περιεχομένου, ώστε μάλλον με αγάπη κι εκτίμηση αναφέρθηκε στον κυβερνητικό εταίρο με τον οποίο τρία-τέσσερα ζητήματα την Παρασκευή πιστεύω ότι θα τα τακτοποιήσει” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε:
“Ο κ. Καμμένος με τον κ. Πρωθυπουργό τη συμφωνία περί εταιρικής διακυβέρνησης δεν την έκαναν ως πληρεξούσιοι των βουλευτών τους, αλλά την έκαναν ως πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων και αρχηγοί κομμάτων”.
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι “το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι υποχρεωμένο να χρησιμοποιήσει όλα τα θεσμικά μέσα, κατά την εκτίμηση πάντα του Προέδρου του κόμματος. Το έσχατο όπλο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που είναι η πρόταση μομφής ή δυσπιστίας, το χειρίζεται ο Πρόεδρος του κόμματος. Αυτός θα αποφασίσει και νομίζω ότι χθες στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή το ξεκαθάρισε. Νομίζω ότι πλέον δεν έχει αντικείμενο η συζήτηση αυτή γιατί εκείνος που τα ξεκαθάρισε αυτά πιο καλά από όλους είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είπε ότι πρώτα θα θέσει θέμα εμπιστοσύνης εάν παραστεί ανάγκη και μετά θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τη συγκεκριμένη συμφωνία”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση