GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυδάκης: Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να ξεκινήσει και από τη Δευτέρα

Εάν οι ΑΝΕΛ άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να ξεκινήσει και από τη Δευτέρα, ανέφερ...

Εάν οι ΑΝΕΛ άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να ξεκινήσει και από τη Δευτέρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
Στο ερώτημα εάν υπάρχει πιθανότητα αύριο το πρωί να ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Ξυδάκης απάντησε μεταξύ άλλων: “Νομίζω και από τη Δευτέρα μπορεί να ξεκινήσει εάν πρόκειται να γίνει”.
“Σε όλη τη διάρκεια από το 2015 μέχρι σήμερα αυτό το οποίο ξεδιπλώθηκε ήταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου δεν είχαμε την υποχρεωτική εφαρμογή του μνημονίου και όλα τα θέματα της δημοσιονομικής προσαρμογής, στα ζητήματα τα κοινωνικά και τα θεσμικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόστηκε”, σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:
“Το ΚΙΝΑΛ σύρεται, δεν ξέρει τι λέει. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε φάση αποσάθρωσης, δεν ξέρει ποιο είναι το όνομα του. Εδώ υπήρξε υπουργός των περασμένων κυβερνήσεων και σημερινό στέλεχος, βουλευτής ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε το ΠΑΣΟΚ ποτέ σε εποχή μνημονίων, δεν εισήγαγε μνημόνια. Εδώ έχουμε πάθει επιλεκτική αμνησία”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση