GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζαρίδης: Το διαζύγιο παρωδία Τσίπρα-Καμμένου εξελίσσεται σε τραγωδία και για τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας

"Το ζητούμενο είναι ποιος προκαλεί αυτή την κατάσταση και που οδηγείται η χώρα. Βλέπουμε βουλευτές να αλλάζουν σε μια νύχτα στρατόπε...

"Το ζητούμενο είναι ποιος προκαλεί αυτή την κατάσταση και που οδηγείται η χώρα. Βλέπουμε βουλευτές να αλλάζουν σε μια νύχτα στρατόπεδο και να πηγαίνουν από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολίτευση γι'αυτό και εμείς λέμε ότι είναι κάτι ξεδιάντροπο και γι'αυτό το ονομάζουμε συναλλαγή" δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Στη ΝΔ όντως προσχώρησαν βουλευτές της αντιπολίτευσης που είχαν ανεξαρτητοποιηθεί σε ανύποπτο χρόνο πχ ο κ. Θεοχάρης ήρθε στη ΝΔ δυόμισι χρόνια μετά αφού έφυγε από το Ποτάμι ή ο κ. Φωτήλας διεγράφη από το Ποτάμι και ένα χρόνο μετά ήρθε στη ΝΔ" σχολίασε.
"Το χειρότερο είναι αυτή καθ' αυτή η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία εκχωρεί και δίνει τη μακεδονική εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς, εμείς γι'αυτό δεν θέλουμε και έχουμε ζητήσει εκλογές. Δεν θα ψηφίσουμε ούτε σήμερα ως αντιπολίτευση ούτε αύριο αν πέσει η κυβέρνηση και οδηγηθούμε σε εκλογές ως κυβέρνηση. Αυτό το διαζύγιο παρωδία Τσίπρα- Καμμένου έχω την αίσθηση ότι εξελίσσεται σε τραγωδία και για τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας" τόνισε.
"Όλα αυτά είναι συνέπεια της προσέγγισης, της ιδεοληψίας που διακατέχει αυτή την κυβέρνηση, πάντα με ευθύνη του κ. Καμμένου. Η συμφωνία παράγει ήδη αποτελέσματα. Αλλά, ποτέ δεν είναι αργά ελπίζουμε να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές, πριν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών" πρόσθεσε.
"Εφόσον η Συμφωνία δεν έχει κυρωθεί και η ΝΔ γίνει κυβέρνηση όπως το είπε ο κ. Μητσοτάκης, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση από μηδενική βάση" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση