GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Καθαρή η στόχευσή μας σε αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του...

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι είναι λάθος αν κάποιοι πιστεύουν ότι υποστήριξες μια συμφωνία άρα θα ανταμειφθείς με κάτι άλλο. Επειδή έχω βαρεθεί να μιλάω χωρίς ονόματα, η κ. Παπακώστα, η κ. Κουντουρά, ο κ. Κόκκαλης και όλοι αυτοί οι οποίοι με δηλώσεις πέντε - επτά μηνών ήταν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και χρησιμοποιούσαν και σκληρούς χαρακτηρισμούς για την επικείμενη παράδοση της Μακεδονίας και τελικά έναντι των υπουργικών θέσεων ή και άλλων πραγμάτων ενδεχομένως προσχώρησαν στη συμφωνία και την υπερασπίστηκαν σθεναρά. Πως τους εννοεί αυτούς ο κ. Σκουρλέτης; Δεν ανταμείφθηκαν γιατί υποστήριξαν κάτι που ουσιαστικά δεν πίστευαν; Ή πιστεύετε ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνει. Προφανώς υπήρξαν και τέτοιου είδους πολιτικές συναλλαγές θα πω εγώ, αθέμιτες κατά την άποψή μου, ενάντια στον ηθικό κώδικα τον οποίο εγώ πιστεύω" σχολίασε.
"Τι είπε ο κ. Καμμένος το πρωί; Είπε ότι η χώρα έχει γυρίσει στην εποχή του εμφυλίου πολέμου, ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται ότι παίρνουν το αίμα τους πίσω, ότι ο κ. Κοτζιάς έχει προνομιακές σχέσεις με τον κ. Σόρος, ότι ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά προσπάθησε να εξαγοράσει και τον ίδιον, του ζήτησε να μην έχει κόμμα, να μη φύγει από την κυβέρνηση και να απορροφηθεί ο ίδιος και όσοι βουλευτές θα ήθελε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ ξέρω ότι τρεις εισαγγελείς διαφθοράς, η κ. Ράικου, ο κ. Παπαγεωργίου και ο κ. Αγγελής, έχουν παραιτηθεί με ευθείες κατηγορίες για παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη. Την τελευταία φορά που έγιναν δύο μεγάλα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες και το Σκοπιανό η κυβέρνηση έριξε στην πολιτική αρένα το θέμα της Novartis, ότι πιέζει μέσω αυτού για να αλλάζει την ατζέντα" πρόσθεσε.
"Κάθε χώρα διέπεται από ισχύ και συμφέρον και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να απεμπολίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα δίκαιά μας και τη δύναμη που απορρέει από την γεωστρατηγική μας θέση, από την Ιστορία μας και το momentum σε σχέση με τα ενεργειακά, το Ισραήλ, την Αμερική, την Κύπρο. Αν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος το χρησιμοποίησαν αυτό για να παραμείνουν κάποιους μήνες ακόμη στην καρέκλα τους έναντι ανταλλαγμάτων προσωπικών σε σχέση με την κομματική τους στρατηγική μας λυπεί αυτό. Εμείς διεπόμαστε από έναν νέο πατριωτισμό και θα χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνουν οι σχέσεις αυτές για να βελτιώσουμε τη θέση της χώρας" τόνισε.
"Επειδή άκουσα και τον κ. Σκουρλέτη να λέει ότι το κόμμα του θα κάνει αυτή τη στροφή, να μην έχει καμία αμφιβολία ότι στόχος μας, της ΝΔ, είναι και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ του 2014-2015. Όποιος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 14-15 για διάφορους λόγους, πλανεύτηκε για τον ΕΝΦΙΑ, πίστεψε ότι θα διαγράψουν τα δάνεια του, αισθάνθηκε να δούμε και κάτι καινούργιο, είναι στόχος της ΝΔ. Εμείς οριζόντια μιλάμε σε όλη την κοινωνία. Είναι καθαρή η στόχευσή μας σε αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εκλογές" δήλωσε ο κ. Κικίλιας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση