GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρωτάς για Αμυρά: Απορώ πώς το έκανε αυτό - Την Πέμπτη έλεγε ότι είναι περισσότερο Ποτάμι από όλους

Έκπληκτος από την κίνηση ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας...

Έκπληκτος από την κίνηση ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Γιώργο Ψάλτη.
Όπως επισήμανε "η παραίτηση Αμυρά είναι μία αναπάντεχη εξέλιξη μετά και από τις χθεσινές συνομιλίες που προηγήθηκαν. Την Πέμπτη στο πολιτικό συμβούλιο είχαμε καταλάβει σε κάποια πράγματα, ενώπιον 25 ατόμων είχαμε πει ότι δεν θα υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών".
"Μου είναι τελείως ακατανόητη αυτή η κίνηση του Γιώργου που χθες έλεγε ότι θα παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τώρα ανεξαρτητοποιείται με αποτέλεσμα η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού να παύει να υπάρχει. Απορώ πως το έκανε αυτό ο Γιώργος τη στιγμή που την Πέμπτη έλεγε στο πολιτικό συμβούλιο ότι είναι περισσότερο Ποτάμι από όλους. Δεν ξέρω αν υπέκυψε σε αυτά που έλεγαν στο twitter ο κύριος Κωσταντινόπουλος και ο κύριος Καμμένος. Δεν είναι τιμή να κάνεις αυτό που υποδεικνύει ο κύριος Καμμένος" τόνισε.
Για το ζήτημα της αντικατάστασης του στην επιτροπή ο κύριος Μαυρωτάς είπε: “ Αυτό είναι μία παραφιλολογία που ξεκίνησε όταν έφυγε ο κ. Δανέλλης, τη θέση τους στις επιτροπές που είχε θα έπαιρνε ο κ. Ψαριανός. Και εγώ και ο Γιώργος είχαμε από δύο επιτροπές και στο συγκεκριμένο θέμα από την Τετάρτη ήξερε ο Γρηγόρης ότι θα πάω εγώ στην αντικατάσταση που ήμουν και ο εισηγητής στην πρόταση μομφής. Δεν ήταν κάτι καινούργιο. Δεν ήταν ένα συνομωσιολογικό σκηνικό".
Για τη σημερινή διαδικασία με την επιτροπή, ο Γιώργος Μαυρωτάς είπε: "δεν ξέρω τι θα γίνει. Πάντως ένα νομοσχέδιο ή μία συμφωνία μπορεί να πάει στην ολομέλεια ακόμη και με αρνητική εισήγηση από την επιτροπή. Οπότε δεν καταλαβαίνω προς τι η διάλυση του Ποταμιού για μία ή δύο μέρες παραπάνω".
Σε ερώτηση αν περιμένει να δει κάποια κίνηση και από τον Γρηγόρη Ψαριανό μέσα στην ημέρα απάντησε ότι: "Τα έχουμε δει όλα. Δεν θα με εξέπληττε".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση