GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Οι κυβερνητικοί μας εταίροι δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση

"Εκτιμώ ότι δεν τίθεται θέμα εκλογών για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα τύχει κυβερνητικής πλειοψηφίας στη...

"Εκτιμώ ότι δεν τίθεται θέμα εκλογών για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα τύχει κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή, καθώς είναι μια συμφωνία πάνω στην οποία τα κόμματα συντεταγμένα θα τοποθετηθούν και από ότι φαίνεται θα υπάρξει αυτή η πλειοψηφία" δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολαου.
"Η πλειοψηφία είναι ορατή και η τοποθέτηση θα γίνει συντεταγμένα από όλα τα κόμματα και θα κριθούν για αυτή τους τη θέση. Το δεύτερο θέμα είναι ότι η συμφωνία είναι επίσης σαφής ότι οι κυβερνητικοί μας εταίροι δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση, έχουν μια σαφή θέση περί μη συμμετοχής. Δεν έχει αλλάξει ούτε έχει μετατοπιστεί στο ελάχιστο η θέση ότι δεν θα ευθυγραμμιστούν σε καμία περίπτωση για να ρίξουν την κυβέρνηση συνεργαζόμενοι με τη ΝΔ. Θεωρώ δεδομένο με αυτή την πάγια θέση, η θέση τους είναι σαφής" συμπλήρωσε.
"Και τα νομοθετήματα της κυβέρνησης θα τύχουν ευρείας πλειοψηφίας και η άρση εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας της Βουλής, όπως υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν τίθενται εν αμφιβόλω, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα" ανέφερε.
"Θεωρώ ότι τον Οκτώβριο είναι ο καλύτερος χρόνος για να γίνουν οι εκλογές για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτον διότι είμαστε σε μια φάση ανάκαμψης της οικονομίας, που είναι σημαντικό" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση