GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ! ΑΛΑΛΟΥΜ και με δεύτερη πτήση της Ryanair...

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν από το βράδυ της Παρασκευής οι 201 επιβάτες πτήσης της Ryanair από Λονδίνο, η οποία, λόγω τη...

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν από το βράδυ της Παρασκευής οι 201 επιβάτες πτήσης της Ryanair από Λονδίνο, η οποία, λόγω της κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προσγειώθηκε αντί για Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, άλλη μία πτήση της Ryanair προσγειώθηκε εκτός Θεσσαλονίκης.
Αεροπλάνο της Ryanair που ξεκίνησε από την Μπολόνια της Ιταλίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν προσέγγισε το αεροδρόμιο "Μακεδονία" και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη με 171 επιβάτες. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και παρέμεινε ως αργά  στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".
Όπως έγινε γνωστό, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου αναχώρησε λίγο μετά τις 10.20 το πρωί πτήση της Aegean, η οποία ήταν καθηλωμένη στο "Νίκος Καζαντζάκης" από το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση