GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Salt Bae» στα δικαστήρια - Υπάλληλοι του έκαναν μήνυση για τα φιλοδωρήματα

Ο πιο διάσημος χασάπης στον κόσμο, ο «Salt Bae», τα "βρήκε σκούρα" στη Νέα Υόρκη, καθώς οι υπάλληλοι του στο εστιατόριο ...

Ο πιο διάσημος χασάπης στον κόσμο, ο «Salt Bae», τα "βρήκε σκούρα" στη Νέα Υόρκη, καθώς οι υπάλληλοι του στο εστιατόριο που άνοιξε στο Μανχάταν του έκαναν μήνυση.

Οι σερβιτόροι κατηγορούν τον κατά κόσμον Νουσρέτ Γκόκτσε, ότι συγκέντρωνε ο ίδιος τα φιλοδωρήματα και απέλυσε όσους αντιδρούσαν.

Ο Fteja, ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο δήλωσε ότι "ο Νουσρέτ μάζευε όλα τα φιλοδωρήματα σε ένα κοινό "κουβά" και μετά τα έδινε αυτός. Αλλά παρακρατούσε το 3%. Τα χρήματα από τον κοινό "κουβά" φιλοδωρημάτων μοιράζονταν ακόμα και σε αυτούς που δεν δούλευαν ως σερβιτόροι. Έδινε από αυτά τα χρήματα στον μπάρμαν, το σεφ του σούσι και στους μάνατζερ".

Ο Fteja ανέφερε ότι ο Νουσρέτ απέρριπτε συστηματικά τα παράπονα των σερβιτόρων, οι οποίοι είτε λάμβαναν λιγότερα ή καθόλου χρήματα και στη συνέχεια τους απέλυσε.

Σύμφωνα με την NY Post, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα ακολουθήσουν και άλλοι υπάλληλοι την δικαστική οδό.

“Οι πελάτες πίστευαν ότι το 100% της γενναιοδωρίας τους πήγαινε στους σερβιτόρους" τόνισε ο Fteja, ο οποίος θέλει η μήνυση να περιλαμβάνει όλους τους σερβιτόρους του εστιατορίου, που έχουν διαφυγόντα κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση