GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία: Κόντεψα να τυφλωθώ από sex toy των 5 ευρώ - ΦΩΤΟ

Το νέο της sex toy, έναν δονητή δακτύλου θέλησε να δοκιμάσει η 25χρονη από το Νόργουιτς της Μ. Βρετανίας και κόντεψε να τυφλωθεί, ...

Το νέο της sex toy, έναν δονητή δακτύλου θέλησε να δοκιμάσει η 25χρονη από το Νόργουιτς της Μ. Βρετανίας και κόντεψε να τυφλωθεί, όπως η ίδια κατήγγειλε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Κάσι Έσπλιν παρήγγειλε το προϊόν από γνωστό site ενώ το βρήκε σε προσφορά στα 5 ευρώ. Ωστόσο, όταν πήγε να το δοκιμάσει, η μπαταρία εξερράγη, εκτινάχθηκε στο ταβάνι όπου άνοιξε μια μαύρη τρύπα και στη συνέχεια έπεσε πάνω της και χώθηκε στην μπλούζα της αφήνοντάς της ένα κόκκινο σημάδι.

"Ευτυχώς που δεν το είχα κοντά στα μάτια μου, κόντεψα να τυφλωθώ από ένα sex toy των πέντε ευρώ" διαμαρτύρεται η 25χρονη, η οποία τονίζεται ότι τρομοκρατήθηκε τόσο που δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσει σεξουαλικό βοήθημα για την υπόλοιπη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση