GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδικά η Wall Street

Ανοδικά έκλεισε και σήμερα η Wall Street καθώς δημοσίευμα, που ανέφερε ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν την άρση των δασμών στις κινεζικές εισαγωγές,...

Ανοδικά έκλεισε και σήμερα η Wall Street καθώς δημοσίευμα, που ανέφερε ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν την άρση των δασμών στις κινεζικές εισαγωγές, ενίσχυσε το επενδυτικό κλίμα. Ο Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,7%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq ενισχύθηκαν 0,8% και 0,7%, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, που επικαλείται πηγές με γνώση του θέματος, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Στήβεν Μνούτσιν, συζήτησε την άρση των δασμών στις κινεζικές εισαγωγές.
Οι μετοχές ενισχύθηκαν περαιτέρω μετά τα περιορισμένα κέρδη που σημείωναν νωρίς το απόγευμα, αν και τα κέρδη τους περιορίσθηκαν ελαφρά, καθώς εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών είπε στο CNBC ότι ο Μνούτσιν δεν είχε κάνει τέτοιες συστάσεις.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση