GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση η Χρυσοβελώνη...

Κατά της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση τάχθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών και πολιτευθείσα με τους ΑΝΕΛ το 2015 Μαρίνα Χρυσοβελώνη τ...

Κατά της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση τάχθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών και πολιτευθείσα με τους ΑΝΕΛ το 2015 Μαρίνα Χρυσοβελώνη τραβώντας έτσι ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή από τον Πάνο Καμμένο.
Φωτογραφίζοντας σαφώς τον Πάνο Καμμένο και τις κόκκινες γραμμές η κ. Χρυσοβελώνη είπε με νόημα, “υπενθυμίζω ότι στην ψηφοφορία του 2015 ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν ένα μνημόνιο. Όταν μιλάμε με φανατισμό και κόκκινες γραμμές δεν διαμορφώνουμε ασφαλή τρόπο πολιτικής τοποθέτησης”.
Η υφυπουργός Εσωτερικών επέμεινε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία και τότε να κάνει απολογισμό ενώ όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι όλοι θα πρέπει να λάβουν την απόφασή τους με ψυχραιμία και μόνο όταν διαβάζουν τα τελικά κείμενα.
Στο σημείο εκείνο η κ. Χρυσοβελώνη άφησε ξανά υπαινιγμούς σε βάρος του κ. Καμμένου λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν είναι εταιρεία για να αποχωρεί κανείς όποτε θέλει: «Επαναλαμβάνω ότι οι υπουργοί δεν είναι αντικείμενα. Δεν είναι βαλίτσες. Η κυβέρνηση δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα για να αποχωρείς ως οπαδός αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν είναι εταιρεία για να αποχωρείς όταν η εταιρεία δεν πάει καλά. Είναι θεσμική υπόθεση που πρέπει κανείς να τη διεκπεραιώσει ως το τέλος και στα δύσκολα και στα εύκολα” είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση