GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ένα αστέρι γεννιέται»: Αποθέωση για τον Τσιτσιπά στο twitter του Australian Open - ΦΩΤΟ

«Ένα αστέρι γεννιέται»: αυτός είναι ο σχολιασμός του επίσημου λογαριασμού του Australian Open στο twitter, αμέσως μετά την μεγάλη ...

«Ένα αστέρι γεννιέται»: αυτός είναι ο σχολιασμός του επίσημου λογαριασμού του Australian Open στο twitter, αμέσως μετά την μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, με 3-1 σετ (7-5,4-6,6-4,7-6).

Μία νίκη που εξασφάλισε στον 20χρονο Έλληνα πρωταθλητή συμμετοχή στον ημιτελικό του Australian Open, τον πρώτο Grand Slam στην καριέρα του.

Με τη μεγάλη του νίκη ο Τσιτσιπάς έγινε ο νεότερος παίκτης που θα παρουσιαστεί σε ημιτελικό στη Μελβούρνη, μετά από τον Αμερικανό Άντι Ρόντικ, επίσης 20 ετών, στο τουρνουά του 2003.

Να σημειωθεί ότι μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ της Αυστραλίας δόθηκε στην αποκάλυψη του ειδησεογραφικού πρακτορείου Wide World of Sports, ότι η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας είχε προσεγγίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν ήταν junior, προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα Davis Cup της Αυστραλίας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα τενιστών της ομοσπονδίας, όμως η απάντηση του, ήταν αρνητική.

«Η ομοσπονδία της Αυστραλίας κάνει σπουδαία δουλειά και στηρίζει πολύ τους τενίστες της χώρας. Όμως, παίζοντας για τη χώρα μου, παίζοντας για την Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορώ να νιώσω», είπε Στέφανος Τσιτσιπάς σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση