GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ τρολάρει στο twitter τον Τζεφ Μπέζος για το διαζύγιο του

Στο twitter - κατά συνήθεια- σχολίασε με υποτιμητικό τρόπο ο Αμερικανός πρόεδρος το ηχηρό διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος. Σήμερα τα ξημε...

Στο twitter - κατά συνήθεια- σχολίασε με υποτιμητικό τρόπο ο Αμερικανός πρόεδρος το ηχηρό διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος. Σήμερα τα ξημερώματα, ο Ντόναλντ Τραμπ , με νέα ανάρτηση χλευάζει τον CEO της Amazon και ιδιοκτήτη της Washington Post,που του ασκεί κριτική από την έναρξη της θητείας του.

Ο Τραμπ συχχαίρει τον National Enquirer για το ακριβές ρεπορτάζ του- όπως το χαρακτηρίζει-,αποκαλώντας τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο «Μπόζο», παραπέμποντας φυσικά στον διάσημο κλόουν.

«Πολύ λυπήθηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ο Τζεφ Μπόζο καταστράφηκε από έναν ανταγωνιστή του, του οποίου το ρεπορτάζ, κατά την άποψή μου, είναι πολύ πιο ακριβές από εκείνο της εφημερίδας συμφερόντων του, της Washington Post της Amazon. Ελπίζω η εφημερίδα να περάσει σύντομα σε καλύτερα και πιο υπεύθυνα χέρια», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο tweet του.

Ο National Enquirer, το «κουτσομπολίστικο» περιοδικό που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Τραμπ, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Τζεφ Μπέζος διατηρούσε παράνομο δεσμό εδώ και οκτώ περίπου μήνες με την επίσης παντρεμένη πρώην τηλεπαρουσιάστρια, Λόρεν Σάντσεζ.

Το συγκεκριμένο σκανδαλοθηρικό περιοδικό, που πλέον έχει βαλθεί να καταστρέψει τον Μπέζος, είχε «παραδεχτεί» τον περασμένο Δεκέμβρη ότι είχε εξαγοράσει τη σιωπή μιας γυναίκας που ισχυριζόταν ότι είχε παράνομη σχέση με τον Τραμπ το 2016. Στόχος αυτής της κίνησης ήταν προφανώς να «θάψουν» το συγκεκριμένο story ώστε να μην επηρεάσει την έκβαση των εκλογών.

Δείτε το tweet

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση