GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μικρές απώλειες έκλεισε η Wall Street

H πτώση των τιμών του πετρελαίου ανέκοψε σήμερα το πενθήμερο ράλι της Wall Street, καθώς οι επενδυτές περιμένουν τις ανακοινώσεις ...

H πτώση των τιμών του πετρελαίου ανέκοψε σήμερα το πενθήμερο ράλι της Wall Street, καθώς οι επενδυτές περιμένουν τις ανακοινώσεις των εταιρικών κερδών που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα με τα αποτελέσματα της Citigroup, της JP Morgan και άλλων μεγάλων τραπεζών. O Dow Jones και ο S&P 500 έκλεισαν με οριακές απώλειες (0,02%), ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 0,21%.

Το τελευταίο ράλι των μετοχών, που στηρίχθηκε στην αισιοδοξία των σινο-αμερικανικών εμπορικών συζητήσεων και τις προσδοκίες για μία αργή αύξηση των επιτοκίων από τη Fed, οδήγησε σε άνοδο 6% τον δείκτη S&P 500 και σχεδόν 10% σε σχέση με το χαμηλό 20 μηνών που είχε σημειώσει πριν τα Χριστούγεννα.

Ο ενεργειακός δείκτης του S&P υποχωρούσε 0,84%, καταγράφοντας τις μεγαλύτερες απώλειες μεταξύ των 11 κλαδικών δεικτών του, καθώς οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν μετά από εννιά μέρες ανόδου.

Οι αναλυτές περιμένουν ότι τα κέρδη ανά μετοχή των εταιρειών του S&P 500 θα αυξηθούν κατά 6,4% φέτος έναντι αύξησης 23,5% το 2018.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση