GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ισχυρές απώλειες έκλεισε η Wall Street

To τετραήμερο ράλι της Wall Street ανακόπηκε σήμερα, καθώς οι απαισιόδοξες προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία και οι απογοητευ...

To τετραήμερο ράλι της Wall Street ανακόπηκε σήμερα, καθώς οι απαισιόδοξες προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία και οι απογοητευτικές προβλέψεις εταιρειών έκαμψαν τη διάθεση των επενδυτών. O Dow Jones και ο S&P 500 έκλεισαν με απώλειες 1,2% και 1,4%, αντίστοιχα, ενώ ο Nasdaq έκανε βουτιά 1,9%.

Και οι τρεις μεγάλοι δείκτες της Wall Street έκλεισαν με σημαντικές απώλειες, οι οποίες ενισχύθηκαν με από δημοσίευμα των Financial Times ότι η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε προσφορά της Κίνας για προπαρασκευαστικές συζητήσεις πριν από τις εμπορικές διαπραγματεύσεις που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Το ΔΝΤ αναθεώρησε χθες καθοδικά τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία, την ίδια ημέρα που η Κίνα ανακοίνωσε τον χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης των τελευταίων 28 ετών.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση