GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση των Δήμων για τη ρύθμιση οφειλών σε 100 δόσεις

Την ικανοποίηση της εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) για την ανταπόκριση του υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα τη...

Την ικανοποίηση της εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) για την ανταπόκριση του υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα της για ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα.

Με τη ρύθμιση, δίνεται η δυνατότητα σε οφειλέτες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τους δήμους σε έως και 100 δόσεις καθώς και την πλήρη απαλλαγή από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα.

Η διάταξη για το νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών προς τους δήμους έχει ενσωματωθεί στο ήδη κατατεθειμένο στη Βουλή νομοσχέδιο για την ισότητα των φύλων και την απονομή ιθαγένειας και η ψήφιση του προβλέπεται εντός του τρέχοντος μηνός.

Αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξανδρου Χαρίτση, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για απόφαση ανακούφισης των συμπολιτών μας και κατ΄επέκταση μια καλή ευκαιρία να τονωθούν τα οικονομικά των Δήμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση