GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 16χρονος που φέρεται να βίασε και να σκότωσε την 6χρονη στη Σκωτία - Τον "έπιασε" η κάμερα - ΦΩΤΟ

Ένοχο έκρινε ο δικαστής τον 16χρονο Άαρον Κάμπελ για την απαγωγή, τον βάρβαρο βιασμό και τον φόνο της 6χρονης Αλέσα ΜακΦέιλ στο Μπ...

Ένοχο έκρινε ο δικαστής τον 16χρονο Άαρον Κάμπελ για την απαγωγή, τον βάρβαρο βιασμό και τον φόνο της 6χρονης Αλέσα ΜακΦέιλ στο Μπιουτ, νησί στη Σκωτία, στις 2 Ιουλίου το 2018.

Μέχρι σήμερα λόγω του γεγονότος ότι ο φερόμενος δράστης είναι ανήλικος, είχε απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Ωστόσο ήρε την απαγόρευση και έτσι δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του εφήβου.

Ο Κάμπελ φέρεται να διέπραξε ένα από τα πιο φοβερά εγκλήματα που δικάστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης, όπως είπε ο δικαστής, λόρδος Μάθιους που εκδίκασε την υπόθεση, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 16χρονου, που συνήθιζε να σκοτώνει και να γδέρνει γάτες τις οποίες στη συνέχεια τις έθαβε στο πίσω μέρος της αυλής του.

Του άρεσε να παίζει βίαια βιντεοπαιχνίδια, περιλαμβανομένου και του Fortnite αλλά και τρομακτικοί χαρακτήρες. Ο αγαπημένος του ήταν ο Slender Man που απάγει και σκοτώνει παιδιά μέσα στα δάση, με φρικιαστικά παρόμοιο τρόπο που το έκανε και ο ίδιος.

Τον Κάμπελ τον "έπιασε" η κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του και μάλιστα τον εντόπισε η μητέρα του στο βίντεο που επέστρεφε στο σπίτι το ξημέρωμα μετά τον φόνο του κοριτσιού. Στην κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως έφυγε από το πατρικό του στη 1.54 το ξημέρωμα, μετά φέρεται να πήγε στο σπίτι των ΜακΦέιλ να πήρε το παιδί από το κρεβάτι και μετά να το μετέφερε στο δάσος όπου το βίασε και το σκότωσε και μετά πέταξε τη σορό του. Επέστρεψε σπίτι του στις 3.35 το πρωί.

Κι ενώ είναι όμορφο αγόρι που πάντα του άρεσε να ντύνεται όμορφα, με τους γονείς του να αποκλείουν ότι ήταν ικανός για τέτοιο έγκλημα, ωστόσο ο Άαρον ζούσε κρυφή ζωή όπου έπαιρνε ναρκωτικά, έπινε βαριά ποτά και μήνες πριν από τον φόνο της 6χρονης φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά άλλο ένα κορίτσι ενώ προσπάθησε να πνίξει ένα άλλο.

Η μητέρα της Αλέσα αποφάσισε να στείλει την κόρη της να ζήσει για λίγο στο Μπιουτ θεωρώντας ότι εκεί θα ήταν ασφαλής και θα μεγάλωνε όμορφα, σε σύγκριση με την πόλη όπου ζούσε εκείνη, 12 μίλια από τη Γλασκώβη.

Τίποτα στην εμφάνιση ή τη συμπεριφορά του 16χρονου μαρτυρούσε ότι είναι ένας σαδιστής δολοφόνος. Ήταν πολύ δημοφιλής και χαρισματικός ενώ δεν έλειπαν τα κορίτσια από το πλευρό του. Για έναν χρόνο είχε σχέση με την ομορφότερη κοπέλα του σχολείου του. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε μία σκοτεινή πλευρά του εμφανίστηκε πρώτη φορά όταν ήταν 6-7 χρονών. Ενώ κολυμπούσε με ένα κοριτσάκι της κράτησε το κεφάλι για αρκετή ώρα κάτω από το νερό προσπαθώντας να την πνίξει.

Σύμφωνα με γείτονα, είχε αναπτύξει μια περίεργη συμπεριφορά και τον είχαν πιάσει να προσπαθεί να βάλει φωτιά σε κτίρια. Πιο πρόσφατα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία έφηβη και μάλιστα έδειχνε φωτογραφίες στους φίλους του από το κινητό του.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση