GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 17 οι νεκροί από τη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί. Η φωτιά ...

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί.

Η φωτιά ξέσπασε στο ξενοδοχείο Arpit Palace, σε μια κεντρική, πυκνοκατοικημένη συνοικία της μεγαλούπολης, και προκάλεσε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στον τρίτο και τελευταίο όροφο.

«Οι διοικήσεις νοσοκομείων μας επιβεβαίωσαν ότι ο απολογισμός είναι τώρα 17 (νεκροί), ανάμεσά τους ένα παιδί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο , αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος.

Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από αρκετές ώρες. 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες. Κατά δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο, μια γυναίκα κι ένα παιδί σκοτώθηκαν όταν έκαναν άλμα στο κενό από ένα παράθυρο για να σωθούν από τις φλόγες.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα και εάν υπήρξαν παραλείψεις ή επιδείχθηκε αμέλεια από μέλη του προσωπικού και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Οι πυρκαγιές που οφείλονται σε ατυχήματα είναι συνηθισμένες στην Ινδία, εξαιτίας των ανεπαρκών κανονισμών για την πυρασφάλεια και της απουσίας ελέγχων.

Τον Δεκέμβριο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι περίπου εκατό τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δημόσιο νοσοκομείο στο Μουμπάι (δυτικά).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση