GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 17χρονος από αστυνομικά πυρά στο Σικάγο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικά πυρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ του Σαββάτου στο Σικάγο, έγινε...

Ένας 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικά πυρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ του Σαββάτου στο Σικάγο, έγινε σήμερα γνωστό από επίσημης πηγές.

«Ένας ανήλικος προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στον δρόμο. Ένας αστυνομικός τον καταδίωξε πεζή και πυροβόλησε εναντίον του. Ο ανήλικος πέθανε» περιέγραψε σε ένα δελτίο τύπου το πολιτικό γραφείο που αναλαμβάνει τις έρευνες, όπου εμπλέκονται αστυνομικοί του Σικάγο (Copa).

Οι ερευνητές αυτού του γραφείου εξέτασαν προσεκτικά «όλα τα διαθέσιμα βίντεο» και συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να αποσαφηνίσουν τις ακριβείς συνθήκες που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, επισήμανε το Copa.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα ονομαζόταν Μάικλ Ίλαμ και ήταν ηλικίας 17 ετών.

Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία του Σικάγο είχε αναφέρει ότι ένα από τα στελέχη της είχε πυροβολήσει έναν ύποπτο σε μια «ένοπλη συμπλοκή» το Σάββατο, γύρω στις 20.30 τοπική ώρα κι ότι ο άνδρας αυτός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «σε κρίσιμη κατάσταση».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση