GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουρίνιο: Χωρίς τρόπαιο 18 μήνες, αλλά τώρα είμαι έτοιμος

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως αρνήθηκε πρόταση με τρελά χρήματα, ωστόσο δήλωσε έτοιμος να πιάσει δουλειά σε ομάδα με πολλές φιλοδοξίε...

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως αρνήθηκε πρόταση με τρελά χρήματα, ωστόσο δήλωσε έτοιμος να πιάσει δουλειά σε ομάδα με πολλές φιλοδοξίες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην Telegraph για το μέλλον του, αλλά όχι για τη Γιουνάιτεντ, μιας και υπάρχει συμφωνία με τον σύλλογο. Ο Πορτογάλος τεχνικός καίγεται να κάτσει ξανά σε πάγκο, δεν θέλει τρελό συμβόλαιο, αλλά μια φιλόδοξη ομάδα που να τον κάνει χαρούμενο, να του προσφέρει ενέργεια και γνώσεις. «Θέλω να πάω σε μια ομάδα που δεν είναι έτοιμη να γίνει κυνηγός τροπαίων αμέσως, αλλά με τη φιλοδοξία να γίνει. Αν αυτή η ομάδα δεν έχει αυτές τις φιλοδοξίες, τότε δεν θα πάω.

Αρνήθηκα να πάω σε ομάδα που μου έδινε πάρα πολλά χρήματα, γιατί δεν ταίριαζε με τις δικές μου φιλοδοξίες. Η προσφορά ήταν τόσο προσοδοφόρα που θα... ντρεπόμουν να σας πω ότι το αρνήθηκα» τόνισε ο Special One.

«Οι άνθρωποι λένε ότι μαθαίνεις περισσότερα με την ήττα. Ίσως υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν κέρδισα κανένα τρόπαιο για 18 μήνες. Τώρα έχω χρόνο για σκέψη, προβληματισμό, προσπαθώντας να κατανοήσω τα πάντα και να προσπαθήσω να είμαι πιο έτοιμος για το επόμενο βήμα που έρχεται. Ξέρω ότι έρχεται. Δεν έχει έρθει ακόμα επειδή αυτό που ήρθε δεν το ήθελα» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση