GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη - Τι είπε για τους τρεις υπόπτους που φέρονται ότι την κακοποίησαν το 2017 - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βιασμός της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της ήταν γνωστός σε τέσσερις φίλες της και...

Ο βιασμός της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της ήταν γνωστός σε τέσσερις φίλες της και μία από αυτές ήταν εκείνη που έδωσε τα ονόματα στους γονείς της.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, 19, 21 και 24 ετών σήμερα και ο ένας από τους τρεις φέρεται να τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή του βιασμού.

“Θα πρέπει να πληρώσουν, θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταθέσεις, τώρα θα ζούσαν τη ζωή τους όπως και πριν”, είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Μία από τις φίλες της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε ότι ένας από τους τρεις υπόπτους της έστελνε απειλητικά μηνύματα. «Ξέρω ποιος το έκανε και ότι την εκβίαζε. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε… Έχουν ειπωθεί ένα σωρό πράγματα, ότι η Ελένη είχε ακούσει κάτι ότι για αυτό κατέληξε έτσι όλη η ιστορία. Μου έβγαζε το αίσθημα του ότι ήταν ένα παιδί το οποίο είχε άγνοια κινδύνου και ότι ήταν λίγο μαζεμένη να το πω, λίγο μετρημένη στα λόγια της. Η Ελένη ήταν αρκετά αγαθή και είχε ανάγκη για κοινωνικοποίηση πάρα πολύ», είπε η φίλη της μιλώντας στο STAR.

«Θα έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις μόνο μέσα από αντικειμενικά στοιχεία και τα αντικειμενικά στοιχεία είναι ότι τηλεφωνικές επικοινωνίες, μηνύματα, αρχεία», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης θα κληθούν αρχικά από την ασφάλεια Ρόδου για κατάθεση τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση