GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κατέθεσε ο 20χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του πατέρα του

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 20χρονος που συνελήφθη για το φόνο του πατέρα τ...

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 20χρονος που συνελήφθη για το φόνο του πατέρα του στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Καθοριστικό ρόλο για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Αν διαπιστωθεί ότι ο θάνατος του 48χρονου επήλθε από καρδιά, διότι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα, τότε θα αλλάξει το κατηγορητήριο σε βάρος του νεαρού και πιο πιθανό είναι να τον βαραίνει η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Πάντως, στους αστυνομικούς φαίνεται να παραδέχτηκε πως ήταν συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας και για το περιστατικό φέρεται να είπε:

«Έφυγα από το μαγαζί γιατί δεν ήθελα να συνεχιστεί ο καβγάς. Με ακολούθησε και μου επιτέθηκε αυτός πρώτος. Άρχισε να με χτυπά. Προσπάθησα να αμυνθώ, ανταπέδωσα τα χτυπήματα και ξαφνικά ο πατέρας μου βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία κι έτσι θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση