GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Γιατί απείλησε να αυτοκτονήσει η μητέρα της 22χρονης που έπεσε στο κενό...

Η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας που βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016, βρίσκ...

Η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας που βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο της Εισαγγελίας των Γιαννιτσών και απειλούσε επί ώρα  να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας καταγγέλλει ότι σταμάτησαν οι έρευνες και πως δεν προχωρά η εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου της κόρης της.

Η οικογένεια της 22χρονης από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι η φοιτήτρια δεν αυτοκτόνησε αλλά πως είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας.


Αίσιο τέλος είχε πριν από λίγο το θρίλερ με τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή. Λίγο μετά της 09.00,ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε ότι θα πέσει. Κατήγγειλε καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούσε να την πείσει να μην κάνει πράξη την απειλή της.

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν χάσει τη ζωή της, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση