GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Χάρντεν για δημόσια κριτική σε διαιτητή

Ο αστέρας των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν τιμωρήθηκε με 25 χιλιάδες δολάρια για την δημόσια κριτική που έκανε σε διαιτητή της ...

Ο αστέρας των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν τιμωρήθηκε με 25 χιλιάδες δολάρια για την δημόσια κριτική που έκανε σε διαιτητή της μετά την ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Χάρντεν χρεώθηκε 4 επιθετικά φάουλ, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που τον ανάγκασε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο 1:24 πριν τη λήξη με τους Ρόκετς να βρίσκονται πίσω στο σκορ με έξι πόντους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά ο Σκοτ Φόστερ είναι αγενής και αλαζόνας» υποστήριξε ο Χάρντεν που με τους 30 πόντους στο συγκεκριμένο ματς έφτασε τα 32 σερί ματς με 30+ πόντους, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της λίγκας. «Δεν μπορείς να του μιλήσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και αναρωτιέμαι πως μπορείς να χτίσεις μια σχέση με τους διαιτητές;» συνέχισε ο πρώτος σκόρερ της λίγκας και συνέχισε: «Πιθανότατα θα τιμωρηθώ για τις δηλώσεις μου, αλλά στεναχωριέμαι που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου. Σίγουρα πιστεύω πως ο Φόστερ έχει προσωπικά με την ομάδα μου και θεωρώ πως δεν θα πρέπει να σφυρίζει πλέον στα παιχνίδια μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση