GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μπελάδες ο Μακ Γκρέγκορ - 26χρονη απαιτεί τεστ DNA για την κόρη της

Μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ την άφησε έγκυο ζητά από τον εκατομμυριούχο μαχητή του ΜΜΑ να κάνει τέστ πατρ...

Μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ την άφησε έγκυο ζητά από τον εκατομμυριούχο μαχητή του ΜΜΑ να κάνει τέστ πατρότητας για να αποδείξει ότι είναι όντως ο πατέρας της κόρης της.

Η 26χρονη Terri Murray, δήλωσε ότι γνώρισε τον Μακ Γκρέγκορ σε ένα ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ το 2017. Η κόρη της, Clodagh, είναι μόλις ενός έτους και όπως ισχυρίζεται γεννήθηκε εννέα μήνες μετά από τη... σύντομη συνεύρεσή τους.

"Δεν θέλω τα λεφτά του. Θέλω απλά να αποδείξω ότι είναι ο πατέρας της Clodagh και ότι δεν λέω ψέματα" δήλωσε στη Mirror.

Ο Μακ Γκρέγκορ έχει ήδη παλιότερα αρνηθεί ότι κοιμήθηκε με την 26χρονη και υποστήριξε ότι ίσως κοιμήθηκε με κάποιον από τους φίλους του που τον συνόδευαν εκείνο το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση