GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφθασαν λίγο πριν τις 4 μετά το μεσημέρι, στο λιμάνι της Σούδας, οι δύο γέφυρες τύπου Belley, προκειμένου να τοποθετηθούν στον Πλα...

Έφθασαν λίγο πριν τις 4 μετά το μεσημέρι, στο λιμάνι της Σούδας, οι δύο γέφυρες τύπου Belley, προκειμένου να τοποθετηθούν στον Πλατανιά.

Τα μεταλλικά στοιχεία των γεφυρών μεταφέρθηκαν, στην Σούδα με το Ε/Γ-Ο/Γ Blue Glalaxy, και με ένα κομβόι στρατιωτικών οχημάτων.

Τα οχήματα και οι άνδρες που τα συνοδεύουν, είναι από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στο Λουτράκι και το 725 Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στην Αθήνα. Όπως δήλωσε στο flashnews.gr, ο Αντισυνταγματάρχης Μηχανικού Γρηγόριος Μπερτάκης, σήμερα βρίσκονται στα Χανιά δώδεκα οχήματα, τα οποία κουβαλούν υλικά για δύο γέφυρες τύπου Belley, των 25 με 30 μέτρων η κάθε μία. Τα υλικά θα μεταφερθούν στο Μάλεμε, θα συναρμολογηθούν και θα τοποθετηθούν στον Πλατανιά, μία μέσα στο χωριό του Σκινέ και η άλλη στον ποταμό Ιάρδανο στην παλαιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι σε ετοιμότητα η αποστολή ακόμη δύο γεφυρών στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο μεταξύ στα Χανιά έρχεται και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης ο οποίος στις 5 μ.μ. θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Χανίων.

Πηγή: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση