GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μαρόκο η ετοιμόγεννη Μέγκαν, 40 χρόνια μετά το εφιαλτικό ταξίδι της βασίλισσας

Εβδομάδες πριν γεννήσει, η Μέγκαν θα ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στο Μαρόκο, για μία τριήμερη επίσημη επίσκεψη ...

Εβδομάδες πριν γεννήσει, η Μέγκαν θα ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στο Μαρόκο, για μία τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Το Παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα επισκεφθούν το Μαρόκο αργότερα μέσα σ' αυτόν τον μήνα και συγκεκριμένα από 23-25 Φεβρουαρίου. Υπολογίζεται ότι η Μέγκαν είναι γύρω στην 32α εβδομάδα κύησης καθώς δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αναμενόμενη ημερομηνία του τοκετού αν και οι θαυμαστές της υπολογίζουν ότι το μωρό θα γεννηθεί τέλος Απριλίου έως αρχές Μαΐου. Σύμφωνα με τους διεθνείς πτητικούς κανόνες, απαγορεύεται σε έγκυες από την 37η εβδομάδα κύησης να ταξιδεύουν καθώς υπάρχει κίνδυνος να γεννήσουν την ώρα της πτήσης.

Η επίσκεψη έρχεται περίπου 40 χρόνια μετά το ταξίδι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Μαρόκο, η οποία κατά την επιστροφή της είχε κάνει λόγο για "ταξίδι στην κόλαση".

Ήταν 53 ετών το 1980 όταν βρέθηκε στη χώρα στο πλαίσιο της περιοδείας της σε Ιταλία και Βόρεια Αφρική. Τότε το Μαρόκο κυβερνούσε ο βασιλιάς Χασάν Β' και σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Ρόμπερτ Χάρντμαν, ο βασιλιάς είχε λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς είχαν προηγηθεί δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του. Όπως ανέφερε ο ίδιος μετά την επιστροφή της Ελισάβετ, δεν τηρήθηκε το πρόγραμμα ούτε τα συμφωνηθέντα για να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι η βασίλισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση