GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανατροπή» από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τον θάνατο της 5χρονης στην Κρήτη

Δεν είχε προσβληθεί τελικά από μηνιγγίτιδα το 5χρονο κοριτσάκι, που “έσβησε” στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ τα ξημερώματα της περασμένης...

Δεν είχε προσβληθεί τελικά από μηνιγγίτιδα το 5χρονο κοριτσάκι, που “έσβησε” στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Όπως μετέδωσε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που είχαν σταλεί στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς μηνιγγίτιδας ήταν αρνητικά.

Πρόκειται για ανατροπή των δεδομένων που ίσχυαν μέχρι χθες, καθώς όλες οι ενδείξεις συνέκλιναν στο ότι στην 5χρονη υπήρξε εμπλοκή λοίμωξης του μηνιγγιτιδόκοκκου, με αποτέλεσμα να προκληθεί στον οργανισμό της “κεραυνοβόλο” σηπτικό σοκ και το παιδάκι - σε συνδυασμό με τον Η1Ν1 από τον οποίο είχε νοσήσει, όπως έδειξαν οι προχθεσινές εργαστηριακές εξετάσεις - να “σβήσει” μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Επισημαίνεται ότι, όπως μεταδόθηκε χθες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, δείγμα από το παιδί, που εστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις, βρέθηκε θετικό στο βακτήριο του σταφυλόκοκκου.

Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση