GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ποδοσφαιριστής αποκαλύπτει: Ήμουν νεκρός για 60 δευτερόλεπτα

Ο Γκλεν Χοντλ, πρώην παίκτης της Τότεναμ, αλλά φυσικά και ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας μεταξύ 1996 και 1999, αποκάλυψε τον...

Ο Γκλεν Χοντλ, πρώην παίκτης της Τότεναμ, αλλά φυσικά και ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας μεταξύ 1996 και 1999, αποκάλυψε τον μεγάλο φόβο που έζησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν διακινδύνευσε η ζωή του σε τηλεοπτικό στούντιο.

Η παρέμβαση του Σάιμον Ντάνιελς, μέλους της παραγωγής του BT Sport, ήταν αποφασιστικής σημασίας για τη σωτηρία της ζωής του Χοντλ, όταν εκείνος σωριάστηκε στο πάτωμα του στούντιο.

Ο Χοντλ μίλησε για την δυσάρεστη εμπειρία που είχε κατά την ημέρα των 61ων γενεθλίων του, στα μικρόφωνα της Sun:

«Η καρδιά μου σταμάτησε για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα. Ο Σάιμον Ντάνιελς, ο μηχανικός ήχου με έφερε πίσω στη ζωή. Σήμερα δεν θα ήμουν εδώ αλλιώς . Δεν ήταν ακόμα καιρός να φύγω», είπε. « Ο Ρόμπι (Σάβατζ) και εγώ παίζαμε με ένα τραπέζι πινγκ πονγκ στο τέλος του προγράμματος ... όταν ξαφνικά έπεσα προς τα πίσω και κτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Αν ήμουν νεκρός, το τελευταίο πράγμα που θα έκανα σε αυτή τη γη θα ήταν να κλωτσήσω μια μπάλα. Τι ειρωνικός τρόπος να φεύγεις! ».

Ο Σάβατζ κατανόησε τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Ο Ρόμπι άρχισε να φωνάζει. Ο Σάιμον ήταν κοντά και ήρθε. Αν ήταν στο μπάνιο ή είχε φύγει από το στούντιο, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Μου έκανε τεχνητή αναπνοή και μετά τοποθέτησε έναν απινιδωτή στο στήθος μου για να με κρατήσει ζωντανό. Χτύπησα το κεφάλι μου βίαια . Ήταν τόσο μαύρο που φαινόταν καμένο. Ανησυχούσαν για τον εγκέφαλό μου».

Οι εξετάσεις στο Royal London Hospital επιβεβαίωσαν την απουσία της βλάβης του εγκεφάλου, και ο Χοντλ μεταφέρθηκε στο San Bartolomeo στο κέντρο του Λονδίνου. «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι μετά την καρδιακή ανακοπή είναι μια στιγμή που έζησα στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου όταν άλλαξα νοσοκομείο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον γιο μου τον Τζέιμι να κρατάει το χέρι μου». Ο Χοντλ είναι ευγνώμων σε εκείνους που έσωσαν τη ζωή του: «Είχα τόση υποστήριξη, πλημμύρισα με μηνύματα. Ένιωσα σαν ο πιο τυχερός άνθρωπο στον κόσμο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση