GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αλλά αυτό το ζευγάρι το... παράκανε - 63χρονος παντρεύτηκε 19χρονη - ΦΩΤΟ

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον είναι τυφλός, καθώς το ζευγάρι το χωρίζουν 43 ολόκληρα χ...

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον είναι τυφλός, καθώς το ζευγάρι το χωρίζουν 43 ολόκληρα χρόνια. Εκείνη ήταν 18 όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων κι εκείνος 61.

Αμέσως ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον. Η οικογένειά της αντέδρασε έντονα σ' αυτήν τη σχέση και η πλέον 19χρονη Σαμάνθα Σίμπσον εγκατέλειψε το σπίτι της και πήγε να ζήσει στο δικό της διαμέρισμα στην Μπέριβιλ του Άρκανσας όπου σύντομα τη συντρόφεψε και ο έρωτάς της, ο 62χρονος Τζέι Αρ.

Σύντομα το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και τελικά παντρεύτηκε στις 8 Ιανουαρίου 2018. Πλέον ζουν στη Γουίτσιτα του Κάνσας κι ελπίζουν σύντομα να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια αν και ο Τζέι Αρ έχει γίνει και παππούς.

Ωστόσο, την οικογενειακή τους ευτυχία σπιλώνουν οι επιθέσεις που δέχονται από τους ξένους που κατηγορούν τον 62χρονο ως "παιδεραστή" ή τον μπερδεύουν με τον παππού της, λόγω της 43χρονης διαφοράς ηλικίας.

Η Σαμάνθα προσπαθεί να μπει τείχος προστασίας στους επικριτές τους και υποστηρίζει τον σύζυγό της λέγοντας ότι πέρασαν δύσκολα με οικογένεια και φίλους ου δεν αποδέχονταν τη σχέση τους. Το να δέχονται αυτήν τη συμπεριφορά και από ξένους, παραπάει.

"Αν και ο Τζέι Αρ έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση θέλουμε να κάνουμε παιδιά και να ξεκινήσουμε τη δική μας οικογένεια. Προσπαθούμε να μείνω έγκυος καθώς αισθανόμαστε ότι η στιγμή είναι η σωστή. Μόλις παντρευτήκαμε, μένουμε στο δικό μας σπίτι, οπότε γιατί να μην το θέλουμε; Ελπίζω όταν αποκτήσουμε παιδί αν σταματήσουν οι επιθέσεις. Ελπίζω επίσης με τη δμηοσιοποίηση της ιστορίας μας να μας πάρουν στα σοβαρά και να καταλάβουν ότι η σχέση μας είναι πράγματι σοβαρή παρά τη διαφορά ηλικίας και την εμφάνισή μας" λέει η Σαμάνθα.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση