GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΚΗΡΥΞΕ με 700.000 ευρώ το "κεφάλι" η Άγκυρα τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς!

Αίσθηση και πολλές αντιδράσεις, ιδιαίτερα και σε σχέση με τη χρονική συγκυρία, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Άγκυρα προχώρησε στην επι...

Αίσθηση και πολλές αντιδράσεις, ιδιαίτερα και σε σχέση με τη χρονική συγκυρία, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Άγκυρα προχώρησε στην επικήρυξη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που είχαν καταφύγει στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του καθεστώτος Ερντογάν, ανήμερα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, όπου και συναντάται με τον Τούρκο πρόεδρο.

Λίγες ώρες πριν από την συνάντηση των δύο ηγετών, οι Τούρκοι ανακοίνωσαν την επικήρυξε κάθε Τούρκου "φυγά" που κατηγορείται ως "γκιουλενιστής" που εμπλέκεται στην απόπειρα του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 2016, προς 700.000 ευρώ το "κεφάλι".  Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται και οι οκτώ στρατιωτικοί που διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο και έλαβαν στη συνέχεια πολιτικό άσυλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία χαρακτηρίζει "τρομοκράτες" τα μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, θεωρώντας τους ταυτόχρονα "πραξικοπηματίες". Στο πλαίσιο αυτό το καθεστώς Ερντογάν έχει προχωρήσει σε εκτεταμένες "εκκαθαρίσεις" στο εσωτερικό αλλά και εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ανά την υφήλιο για τη σύλληψη μελών της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση