GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολική διαγραφή χρέους 845.000 ευρώ στην Κρήτη

Απόφαση του Ειρηνοδικείου της Ιεράπετρας, για πρώτη φορά στα χρονικά της εφαρμογής του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, προχώ...

Απόφαση του Ειρηνοδικείου της Ιεράπετρας, για πρώτη φορά στα χρονικά της εφαρμογής του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, προχώρησε σε ολική διαγραφή των οφειλών, και διάσωση της περιουσίας γυναίκας, συνολικού ύψους 845.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η αιτούσα οφειλέτρια απευθύνθηκε στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, από το έτος 2012 και με την συμβουλευτική και καθοδήγησή της εντάχθηκε στις ευνοϊκές διατάξεις του ν.Κατσέλη .

Επί της ουσίας πρόκειται για αγρότισσα έγγαμη, με σύζυγο άνεργο και δύο ενήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, έγινε δεκτό ότι δεν διαφαίνεται προοπτική βελτίωσης της ήδη κακής οικονομικής κατάστασης που επικαλέστηκε και απέδειξε η αιτούμενη καθώς η αδυναμία εξεύρεσης εργασίας της δημιουργεί πλήρη αδυναμία εξυπηρέτησης των μηνιαίων δαπανών Η 53χρονη είχε χρεωθεί σε δύο τράπεζες, πέντε δάνεια, ως οφειλέτρια αλλά και ως εγγυήτρια σε δάνειο Ο.Ε. στο ποσό των 845.000 ευρώ.

Το οικογενειακό της μηνιαίο εισόδημα, φθάνει στα 616,81 ευρώ από αγροτική εργασία δική της, συζύγου, αγροτική επιδότηση και βοήθεια γονιών.

Διαθέτει ένα ελαιώνα επιφάνειας 22.339,89 τ.μ και 1/2 Ι.Χ μετά του συζύγου της, ενώ σπίτι δεν διαθέτουν και φιλοξενούνται σε σπίτι των γονιών του συζύγου.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση