GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ένα μαξιλάρι σκότωσαν την 85χρονη στη Νίκαια

Με ένα μαξιλάρι της έκοψαν την ανάσα, την κακοποίησαν βάναυσα και εξαφανίστηκαν. Ο λόγος για τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τ...

Με ένα μαξιλάρι της έκοψαν την ανάσα, την κακοποίησαν βάναυσα και εξαφανίστηκαν. Ο λόγος για τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης στη Νίκαια, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από συγγενικό πρόσωπο.

Αρχικά οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν σημάδια παραβίασης είτε κάποιου παράθυρου είτε της κεντρικής εισόδου. Ωστόσο, η νεκροψία-νεκροτομή έριξε φως στην υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε πως έφερε κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά και στο θώρακα και πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία. Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών αναφέρουν ότι προσπάθησαν να την κάνουν να μην φωνάζει και να της έβαλαν στο πρόσωπο κάποιο μαξιλάρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, δίπλα στην άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε ένα μαξιλάρι, το οποίο ενδεχομένως χρησιμοποίησαν οι ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση