GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνεται για αποχώρηση από την ACB η Ρεάλ

Η Ρεάλ νιώθει «κυνηγημένη» από τη διαιτησία, μετά τα «εγκληματικά» λάθη στο Copa del Rey απέναντι στη Μπαρτσελόνα και πιέζει προς ...

Η Ρεάλ νιώθει «κυνηγημένη» από τη διαιτησία, μετά τα «εγκληματικά» λάθη στο Copa del Rey απέναντι στη Μπαρτσελόνα και πιέζει προς πάσα κατεύθυνση, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς της για ενδεχόμενη αποχώρησή της από την ισπανική λίγκα!

Βλέπετε, οι Μαδριλένοι είχαν ζητήσει από την ACB να καταδικάσει δημόσια τα λάθη του τελικού, όμως η ανακοίνωση της λίγκας έκανε λόγο για «σοβαρά λάθη» μεν, αλλά και για «μια διοργάνωση με σπουδαίο επίπεδο».

Τα σφυρίγματα των διαιτητών της EuroLeague Χουάν Κάρλος Γκονζάλες Γκαρθία, Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ Πέρεθ και Μπέντζαμιν Χιμένεθ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Έτσι, αφού η Ρεάλ χαρακτήρισε «λυπηρές» τις εξηγήσεις της ACB και των Ισπανών διαιτητών, προχωράει στο επόμενο βήμα, το οποίο μπορεί να είναι ιστορικό.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας» έχει ξεκινήσει ήδη νομική έρευνα με τους δικηγόρους της ομάδας και εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να αποσαφηνιστούν τα συν και τα πλην μιας τέτοιας ενέργειας, καθώς και η βιωσιμότητα της ομάδας μακριά από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Όπως σημειώνει η «AS», Ρεάλ θέλει να εξετάσει μάλιστα αν γίνεται να παίζει μόνο στη EuroLeague, η οποία από την νέα σεζόν θα είναι ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 18 ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση