GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται στην Ελλάδα τουρνουά ATP το 2020

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρο Ζαννιά συναντήθηκαν την Τρίτη (19/2) και αντικείμενο...

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρο Ζαννιά συναντήθηκαν την Τρίτη (19/2) και αντικείμενο της κουβέντας τους ήταν η διοργάνωση πρωταθλήματος ATP 250 στην Ελλάδα.

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων, ώστε να υλοποιηθεί η διοργάνωση. Σαν πρώτη προτεραιότητα τέθηκε το Παναθηναϊκό Στάδιο σε επαφή με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών σαν σημείο πολιτιστικής και αθλητικής αναφοράς.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων) για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση, όπως άλλωστε στηρίζουν και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ταυτόχρονα, όμιλοι μεγάλων επιχειρήσεων εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να στηρίξουν τη διοργάνωση, δεδομένου ότι η τρέχουσα συγκυρία με την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά και τη γενικότερη ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα δημιουργούν συνθήκες προβολής της χώρας μας και του ελληνικού αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, η υπουργός Έλενα Κουντουρά και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της Ε.Φ.Ο.Α. για τη συνδρομή τους στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του τένις, ενώ σε αναμονή είναι η συνδρομή του Δήμου Αθηναίων παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Ζαννιά για επικοινωνία και αποδοχή τους.

Ο πρόεδρος του ομίλου αντισφαίρισης Αθηνών Στάθης Σταματόπουλος ανταποκρίθηκε, επίσης, διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις του ομίλου στη διάθεση του πρωταθλήματος. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι, από την πλευρά τους, ευαισθητοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο από τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Πρόεδρος Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε ότι σε περίπτωση δυσκολίας των κάθε είδους εγκρίσεων, δεύτερη επιλογή είναι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και τρίτη οι εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο στη θέση Δύο Αοράκια.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση