GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος ο δικαστικός υπάλληλος που υπόσχονταν αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δικαστικός υπάλληλος που υπηρετεί στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας κατηγορούμενος ότι εξαπατούσε πολίτες ότι ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δικαστικός υπάλληλος που υπηρετεί στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας κατηγορούμενος ότι εξαπατούσε πολίτες ότι θα παρέμβει προς όφελος τους για δικαστικές αποφάσεις.

Σε βάρος του υπάλληλου έχουν κατατεθεί επτά μηνύσεις- καταγγελίες από εξαπατημένους πολίτες, ανοίγοντας τον δρόμο της Δικαιοσύνης με την άσκηση ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο δικαστικός υπάλληλος φέρεται τα πέντε τελευταία χρόνια να έλαβε χρηματικά ποσά (σύμφωνα με πληροφορίες 3.000-10.000 ευρώ κατά περίπτωση) από πολίτες, με στόχο να παρέμβει, όπως ισχυριζόταν, σε δικαστικούς λειτουργούς, επηρεάζοντας την έκδοση αποφάσεων υπέρ τους. Ωστόσο, όλα αυτά χρόνια δεν είχε κινηθεί καμία νομική ενέργεια σε βάρος του, αφού δεν είχαν κατατεθεί μηνύσεις.

Οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνουν προτεραιότητα στην εν λόγω υπόθεση, καθώς έχουν διατυπωθεί πλήθος παραπόνων από δικηγορικούς και δικαστικούς κύκλους ότι με την αυθαίρετες και παράνομες ενέργειές του ο εν λόγω δικαστικός υπάλληλος έπληττε το κύρος της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση