GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αφρικανική σκόνη "πνίγει" το Ηράκλειο Κρήτης

Αφρικανικό τοπίο θυμίζει από τις πρώτες πρωινές ώρες το Ηράκλειο με την αφρικανική σκόνη να έχει κάνει την εμφάνιση της, περιορίζο...

Αφρικανικό τοπίο θυμίζει από τις πρώτες πρωινές ώρες το Ηράκλειο με την αφρικανική σκόνη να έχει κάνει την εμφάνιση της, περιορίζοντας αισθητά την ορατότητα.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" πάντως, οι πρωινές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα να εξηγεί ότι παρακολουθούν το φαινόμενο. «Όλες οι πτήσεις μέχρι στιγμής έγιναν κανονικά. Η επόμενη είναι για τις 2 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε το φαινόμενο» σημείωσε.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, η άφιξη των πλοίων της γραμμής από τον Πειραιά, καθυστέρησε περίπου δύο ώρες, λόγω του απαγορευτικού, το οποίο έληξε στις 11 χθες το βράδυ. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής «το πλοίο της ΑΝΕΚ έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, ενώ φτάνει καθημερινά στις 06:15. Δίωρη καθυστέρηση έχει και το πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Το απαγορευτικό έληξε στις 11 το βράδυ και για τον λόγο αυτό, τα πλοία καθυστέρησαν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση