GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβλημα με Σπανούλη στον Ολυμπιακό – Για πόσο ενδέχεται να μείνει εκτός

Στο περιθώριο όσων έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, υπήρξε και ένα άλλο κακό νέο για τον Ολυμπιακός....

Στο περιθώριο όσων έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, υπήρξε και ένα άλλο κακό νέο για τον Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Σπανούλης δέχτηκε ένα χτύπημα στην περόνη, επιδεινώθηκε το πρόβλημα που είχε ήδη και στην σημερινή προπόνηση (15/2) το ιατρικό τιμ των "ερυθρόλευκων" θα το κοιτάξει καλύτερα, προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός γηπέδων.

Το βέβαιο προς το παρόν είναι ο "Kill Bill" τέθηκε νοκ άουτ από την επόμενη, κρίσιμη αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (21/2, 19:30) και ενδέχεται να μείνει εκτός γηπέδων και για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Αυτό βέβαια θα είναι πιο ξεκάθαρο το απόγευμα, μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού, κι αφού κάνει τις ανάλογες εξετάσεις.

Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός ίσως υποχρεωθεί να παίξει και τους αγώνες με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός έδρας, 1/3) και Μπουντούτσνοστ (εκτός έδρας, 8/3) χωρίς τον αρχηγό του.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση