GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται στην Κρήτη- ΦΩΤΟ

Η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 29χρονος σύζυγός της Κώστας Γιαννακάκης, η 21χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα τη...

Η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 29χρονος σύζυγός της Κώστας Γιαννακάκης, η 21χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της Μαρίνα Χατζηπανάμου είναι οι επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη τους.



Το ζευγάρι, η Ροδούλα και ο Κώστας, είχαν παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο ενώ είχαν αποκτήσει και ένα μωρό ενώ έμεναν στο Καλό Χωριό Λασιθίου, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγος.

Χθες, το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι, αφήνοντας το παιδί τους, και πήγαν πήραν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες.
Κατά την επιστροφή τους όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, φαίνεται πως πήραν λάθος δρόμος, και κατέληξαν κοντά στον Γεροπόταμο ο οποίος είχε «φουσκώσει».
Τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν με αποτέλεσμα στη 1 τα ξημερώματα η 30χρονη να καλεί την άμεση δράση ενημερώνοντάς την για την κατάσταση.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.
Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση