GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποτροπιασμός στην Ανδρίτσαινα - Ασυνείδητος πέταξε σε γκρεμό τσουβάλια με κουτάβια - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Ανδρίτσαινας, όταν διαπίστωσαν πως ένας ασυνείδητος πέταξε σε ένα γκρεμό, βά...

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Ανδρίτσαινας, όταν διαπίστωσαν πως ένας ασυνείδητος πέταξε σε ένα γκρεμό, βάθους 60 μέτρων, τσουβάλια που περιείχαν 18 κουτάβια.
Όλα ξεκίνησαν με τη μαρτυρία κατοίκου της περιοχής η οποία υποστήριξε πως είδε έναν άγνωστο άνδρα, που έφθασε στην περιοχή με ένα γκρι- ασημί αγροτικό όχημα, να πετά σε ρέμα της Ανδρίτσαινας τρία τσουβάλια. Αρχικά, νόμισε ότι ο άνδρας πέταγε σκουπίδια και δεν έδωσε σημασία, εντούτοις επιστρέφοντας από τη βόλτα της άκουσε τα κλάματα των κουταβιών και κατάλαβε τι είχε συμβεί.
Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο συγκεντρώθηκαν φιλόζωοι, μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Ανδρίτσαινας.
Ακολούθησε μια ριψοκίνδυνη κατάβαση στο -δυσπρόσιτο- σημείο απ’ όπου ακούγονταν τα κουτάβια και σύντομα εντοπίστηκαν. Το ένα εξ αυτών να φέρει πιο σοβαρό τραύμα από τη ρίψη στο γκρεμό. Τα 18 κουτάβια μεταφέρθηκαν την Τρίτη σε κτηνίατρο της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.
Για την υπόθεση οι φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση