GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμές χειραψίες και χαμόγελα στο τετ α τετ Τραμπ-Κιμ - ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν είχαν μία φιλική χειραψία μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, σε κεντρικό ξενοδοχεί...

Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν είχαν μία φιλική χειραψία μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ανόι, πριν ξεκινήσουν τις συνομιλίες τους.

«Είναι υπέροχο να βρισκόμαστε ξανά μαζί, είχαμε μία πολύ επιτυχημένη πρώτη συνάντηση κορυφής», σχολίασε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη διάρκεια της διήμερης συνόδου στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, ο Τραμπ θα επιχειρήσει να πείσει τον Κιμ να εγκαταλείψει το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος υποστήριξε, νωρίτερα, ότι η Βόρεια Κορέα μπορεί να ακμάσει σαν το Βιετνάμ, εάν εγκαταλείψει τα προγράμματά της για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. «Το Βιετνάμ ακμάζει όπως ελάχιστες άλλες χώρες στη γη. Η Βόρεια Κορέα θα κάνει το ίδιο, και πολύ γρήγορα, αν αποπυρηνικοποιηθεί», υποστήριξε ο Τραμπ μέσω Twitter.

«Οι δυνατότητες είναι τρομερές, μια μεγάλη ευκαιρία, όπως σχεδόν καμία άλλη στην ιστορία, για τον φίλο μου Κιμ Γιονγκ Ουν», πρόσθεσε, πληκτρολογώντας τη λέξη «τρομερές» με κεφαλαία, για έμφαση, όπως συνηθίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση