GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένει στη Γιουνάιτεντ και μετά το καλοκαίρι ο Σόλσκιερ

Τελειώνει το θέμα προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παραμένει στον πάγκο της και τη νέα σεζόν! ...

Τελειώνει το θέμα προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παραμένει στον πάγκο της και τη νέα σεζόν!

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» που μεταφέρει μία πληροφορία, η οποία ουσιαστικά επισφραγίζει τη διατήρησή του στο «τιμόνι» των «κόκκινων διαβόλων».

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός φέρεται να είχε δείπνο με τον Έντ Γούντγουορντ, τον εκτελεστικό διευθυντή της αγγλικής ομάδας σε εστιατόρια ιταλικής κουζίνας, στο οποίο συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για περίπου τρεις ώρες, συζητώντας τα πάντα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον αυτής, θέτοντας τις βάσεις για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακοίνωση για το θέμα μέχρι και το τέλος της σεζόν, μιας και η επισημοποίηση του νέου deal θα γίνει το καλοκαίρι, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Premier League.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση